Курс за правоспособни лица по кадастър ще се проведe на 3-4 декември 2022 г.

Организаторите от СГЗБ, УАСГ, КИИП и МГУ уведомяват, че следващият курс за поддържане и повишаване на квалификацията на правоспособни лица по кадастър съгласно чл. 20 (4) на ЗКИР ще се проведе на 3 и 4 декември 2022 г. Лектори ще бъдат:

адв. Нели Митева
инж. Нели Костова
Катерина Крумова от ИТ отдела на АГКК
инж. Красимир Методиев

За да се осигури възможност за участие на повече правоспособни лица по кадастър от различни региони на страната, курсът ще се проведе онлайн. За тази цел се запишете на платформата за обучение: www.educad.geodesy-union.org. Връзки за конферентните срещи в Zoom ще бъдат изпратени своевременно на желаещите да участват.

Следват указания към курсистите:

Ако сте нов потребител, открийте свой профил на сайта с верен и актуален личен, а не общ имейл адрес. Поддържайте пощенската си кутия в изправност, за да можете да получавате писма – не бива да е препълнена. Преглеждайте и папката за спам.
При вписване на имената си ползвайте кирилица, но главни букви само на първа позиция.
Изисква се личният ви номер за правоспособност, издаден единствено и само от АГКК за физическо лице! Важно е да си го проверите тук: https://www.cadastre.bg/sites/default/files/documents/PravospLica/persons.xlsx.

След това е необходимо да се запишете/регистрирате за конкретния курс:
https://educad.geodesy-union.org/#/coursesнезависимо дали участвате онлайн, със самообучение или само тест. Не подминавайте полето за данни за фактура.

После попълнете и формуляра за удостоверение: https://educad.geodesy-union.org/#/certificate.
За населеното място, където сте роден(а), посочете и областта. НЕ пишете само с главни букви :). Проверявайте личните си данни – каквото попълните, това ще излезе в удостоверението ви, което УАСГ ще издаде. Моля вписвайте всичко във всички формуляри, не оставяйте за по-късно.

Подробности за плащане и фактура ще откриете тук: https://geodesy-union.org/?page_id=2253Цената за участие е 180 лв.

Краен срок за записване и плащане: 1 декември, четвъртък. 

Ако участвате само с тест след курс, също трябва да се запишете ПРЕДИ КУРС. От организационна и човешка гледна точка ви препоръчваме да се запишете по-отрано – не в последния момент. Не се паникьосвайте – ще има чудесни курсове и по-нататък!

Заредете се с търпение! След курса и официалния тест удостоверенията могат да се забавят повече от обичайното :). Всичко ще приключи благополучно!

От организаторите.

Posted in:
About the Author

Иван Калчев

Председател на СГЗБ