Курс по кадастър ще се проведе на 16-17.04.2022 г.

Организаторите на обучения за поддържане и повишаване на квалификацията на правоспособни лица по кадастър обявяват курс на 16-17.04.2022 г. Предвижда се курсът да се проведе основно онлайн. Повече информация ще се публикува своевременно. Всички желаещи да участват в курса могат да се регистрират на страницата “Курсове” на web-платформата educad.geodesy-union.org.

Следват указания към курсистите:

Ако сте нов потребител, открийте свой профил на сайта с верен и актуален личен, а не общ имейл адрес. Поддържайте пощенската си кутия в изправност, за да можете да получавате писма – не бива да е препълнена. Ако трябва, преглеждайте и в папката със спам.
При вписване на имената си ползвайте кирилица, но главни букви само на първа позиция.
Изисква се личният ви номер за правоспособност, издаден единствено и само от АГКК за физическо лице! Важно е да си го проверите тук: https://www.cadastre.bg/sites/default/files/documents/PravospLica/persons.xlsx.

След това, както споменахме, е необходимо да се запишете/регистрирате за конкретния курс: https://educad.geodesy-union.org/#/courses, независимо дали участвате онлайн, със самообучение или само тест. Не подминавайте полето за данни за фактура.

После попълнете и формуляра за удостоверение: https://educad.geodesy-union.org/#/certificate.
За населеното място, където сте роден(а), посочете и областта. НЕ пишете само с главни букви :). Проверявайте личните си данни – каквото попълните, това ще излезе в удостоверението ви. Моля вписвайте всичко във всички формуляри, не оставяйте за по-късно.

Подробности за плащане и фактура ще откриете тук: https://geodesy-union.org/?page_id=2253Цената за участие е 180 лв.

Краен срок за записване и плащане: 14 април, четвъртък. От организационна и човешка гледна точка ви препоръчваме да се запишете по-отрано – не в последния момент. Не се паникьосвайте – ще има чудесни курсове и по-нататък!

Заредете се с търпение! След курса и официалния тест удостоверенията могат да се се забавят повече от обичайното :). Всичко ще приключи благополучно!

Posted in:
About the Author

Иван Калчев

Председател на СГЗБ